Sage Appliances Blender the Fresh & Furious™

€269,90
Artikelnummer: SBL620
Levertijd: 1-3 dagen

the Fresh and Furious blender

 

Het voorgevormde messen- en komsysteem van Kinetix™ trekt de bovenste laag naar beneden, en de brede messen bestrijken de bodem van de kan.

Combineert de functionaliteit van een krachtige blender met een aantal voedselverwerkingsfuncties voor veelzijdigheid en gemak. Verander ijs in sneeuw en maakt romige, luchtige smoothies en soepen.

One-touch-programma's voor smoothies, groene smoothies en geschaafd ijs in een handomdraai, om van een ruwe start tot een romig resultaat te komen.

Met de verlichte, voorgeprogrammeerde knoppen Smoothie, Green Smoothie en Ice Crush is het een fluitje van een cent om de smeuïgste smoothies te maken.

De lcd-display telt op voor snelheidsinstellingen (5 snelheden) en af voor voorgeprogrammeerde instellingen, zodat u de volledige controle over het mixen heeft.

10 receptkaarten voor smeuïge creaties, van ijslollies tot marinades, smoothies en dips.

Het messenontwerp en de motor met hoog koppel leveren stille en efficiënte mixprestaties. De messen zijn gemaakt van roestvrij chirurgisch staal en blijven daardoor langer scherp.

Dankzij de unieke ring aan het Sage Assist™-deksel is het gemakkelijk te verwijderen, tijdens werking blijft het echter stevig zitten op de BPA-vrije Tritan-kan van 1,5 liter en heeft een maatbekerdop.

 

  • Afmetingen: 43,2(B) x 21,6(D) x 17,8(H) cm
  • Spanning: 220 - 240 volt
  • Vermogen: 1300 watt
  • Messen: roestvrij staal
  • BPA-vrije Tritan-kan
  • 9 functieknoppen en timer
0 sterren op basis van 0 beoordelingen