➡️ Wie zijn wij?

 

 

Liam Giuliani Photography

 

In 1995 zijn wij (Harm en Marloes van der Togt) gestart met onze kookwinkel, we verkopen werkelijk alles wat in de keuken nodig is, behalve de keuken zelf.
 
Wieralda is ons in oktober 2019 komen versterken en vormen wij een team met een grote hoeveelheid aan passie en kennis van keukengerei.
 
Het Kookeiland is dé kookwinkel van Arnhem gelegen in de 7straatjes van Arnhem.

Hier vind je alles wat je in de keuken nodig hebt, van mes tot bakvorm en van koekenpan tot keukenmachine.

Het Kookeiland is een waar paradijs voor de kookliefhebber. We hebben een zeer breed assortiment keukenartikelen voor de gepassioneerde kok. Je krijgt de kans om inspiratie op te doen voor een cadeau en je vind er alle artikelen die je nodig hebt om een echte keukenprins of prinses te worden.

 

In de zomer van 2020 is onze winkel prachtig verbouwd. Het is een complete make-over geweest waarin je nu een goed overzicht hebt van het aanbod keukenproducten.

Er worden regelmatig kookdemonstraties gehouden op ons kookeiland achter in de winkel. Dit kookeiland is speciaal voor ons ontworpen en gemaakt door Stronati Keuken interieurbouw.

Apparatuur van o.a. Miele (oven, stoomoven, warmhoudlade, inductiekookplaat, koel/vriescombinatie) Quooker (kraan en zeeppomp) en het blad is van Dekton in de kleur Arga Stonika van Grupo Cosentino.

 

Kom vooral eens kijken en natuurlijk ook proeven!

 

 
 
 
[ism_review_carousel]