Disclaimer

Disclaimer

De website van Het Kookeiland is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Niettemin kan de website onjuiste en/of onvolledige informatie bevatten.

Mochten er desondanks onjuistheden voorkomen, dan kunnen daaraan geen rechten worden ontleend. Het Kookeiland  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site en de daarop/daardoor verstrekte informatie.

In geen geval kan Het Kookeiland aansprakelijk worden gesteld of verantwoordelijk worden gehouden voor schade, in welke vorm dan ook, onstaan door gebruik van deze website.

Het bezoeken van deze website van www.hetkookeiland.nl  wordt beheerst door Nederlands recht. Op ieder in deze website vervat aanbod en iedere door, uit of via deze website met ons voortvloeiende overeenkomst zijn de algemene voorwaarden van Het Kookeiland van toepassing.

Het Kookeiland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Het Kookeiland worden beheerd en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van www.hetkookeiland.nl