Update 3 februari 2020

  • Geplaatst op
  • Door Marloes
  • 0
Update 3 februari 2020

Wat een jaar was 2020...

Beste kookvrienden,

Wat een jaar was 2020, ook wij moesten in december onze deuren sluiten tot zeker 2 maart en wie weet nog wel langer...


Gelukkig is onze winkel online te bezoeken. (We hebben nog lang niet alles online staan we zijn achter de schermen nog steeds druk bezig.)

Onze webshop is met de eerste lockdown versneld online gegaan eind maart 2020.  Dat was de eerste klus in 2020 die we hebben geklaard.

In augustus 2020 (de tweede klus) zijn we met onze winkel (dus ook alle goederen!) tijdelijk verhuisd naar een pand het Musiskwartier om onze winkel toch nog open te kunnen houden.

Dit was om onze winkel in de Zwanenstraat compleet te verbouwen (derde klus) naar een prachtige nieuwe winkel die we 10 september 2020 weer konden openen met natuurlijk gepaste maatregelen.
Wat een klus wat het maar wat is het mooi geworden en wat zijn we trots. 

Om alles nog completer te maken hebben we afgelopen jaar op 11 november 2020 ons "25 jarig bestaan" (vierde klus) kunnen vieren in Corona stijl met vele aanbiedingen.

De (vijfde klus) op 15 december, sluiting van de niet essentiële winkels was ook wel een nieuwe uitdaging.
Hoe kunnen we blijven verkopen? Instagram en Facebook zijn fantastische hulpmiddelen geworden.

Het maken van een nieuwsbrief, iets waar we druk mee bezig zijn geweest maar steeds niets van gekomen is.

De bedoeling is iedere maand een nieuwsbrief te versturen met aanbiedingen, recepten, nieuwe producten en nieuws over de winkel.

Bestellen en bezorgen.
Alle artikelen die wij in onze fysieke winkel verkopen en op voorraad zijn kunnen we natuurlijk bezorgen! Als het (nog) niet in onze webshop staat... mail ons! [email protected] 
We sturen dan een rekening via e-mail met het product en bezorgen het in Arnhem met de Groene Rijders gratis vanaf €15,-! (In Oosterbeek en Velp zijn de kosten €3,00 vanaf €15,00.) Vanaf €50,- in NL en BE zijn de verzendkosten gratis,

Afhalen in de winkel.
Tot en met 10 februari 2021 mogen niet bij onze voordeur producten laten af halen. Tot die tijd hebben we met Simon Lévelt Arnhem (Koningstraat 79) kunnen regelen dat we uw bestelling daar kunnen laten afhalen. Dat is nog eens een fijne samenwerking!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.