Sage Appliances the Smart Oven Pizzaiolo

€829,90 €799,00
Artikelnummer: SPZ820BSS4EEU1
Levertijd: 1-3 dagen

Wow, wat een pizzaoven!

Dit is echt: the next level!

 

De Pizzaiolo is de eerste vrijstaande oven voor thuis die 400°C bereikt en binnen 2 minuten een authentieke pizza bakt, net als in een houtgestookte oven.

De oven biedt de drie soorten warmte die door een steenoven worden gegenereerd: geleidingswarmte, stralingswarmte en convectiewarmte.

Daarnaast bootst ons Element iQ-systeem de ideale bakomgeving na voor allerlei soorten pizza: New York-stijl, diepvriespizza, deep dish of dun en knapperig.

Het Element iQ-systeem brengen de hitte op het juiste moment naar de juiste plek voor optimale bakprestaties.

Het innovatieve ontwerp van de binnenkant beschikt over sensoren, PID-temperatuurregeling en geoptimaliseerde deflectortechnologie.

Het systeem bepaalt welke verwarmingselementen aanstaan en regelt de intensiteit ervan om voor een perfect gebakken pizza te zorgen.

De onafhankelijk bestuurde, dynamische bodemplaat zit direct boven de responsieve verwarmingselementen van incoloy.

De natuurlijke cordierietsteen wordt snel en gelijkmatig verwarmd om de juiste temperatuur te behouden. Zo wordt de pizzabodem perfect gebakken, met net genoeg zwart voor die klassieke afwerking van een houtgestookte oven.

De intense stralingswarmte wordt gelijkmatig verdeeld door de verwarmingselementen van Sage (patent aangevraagd), zodat u de pizza tijdens het bakken niet meer hoeft te draaien.

De warmteversterkende paraboolreflectoren maximaliseren de efficiëntie van de bovenste verwarmingselementen door de energie op de korst te weerkaatsen.

Dankzij het geïntegreerde ontwerp van de bodemplaat zit de pizza dichter bij de verwarmingselementen en kunt u deze gemakkelijk in de oven schuiven en eruit halen.


Het geoptimaliseerde deflectorscherm is ontworpen om kwetsbare toppings tegen intense hitte te beschermen. Ze weerkaatsen de stralingswarmte voor een gevlekte korst, typisch voor houtgestookte en Napolitaanse pizza's.


Voor andere pizzastijlen zorgen de dynamische verwarmingselementen ervoor dat toppings, kaas en deeg gelijkmatig bruin worden.

De Pizzaiolo beschikt over een reeks vooraf ingestelde bereidingsfuncties, waaronder de authentieke houtgestookte pizza, iconische New York-stijl, heerlijke deep dish, diepvriespizza, en dun en knapperig. Maak indruk op uw familie en vrienden met authentieke, huisbereide pizza's dankzij de receptkaarten van Sage voor de Pizzaiolo.

Pas de werking van de oven geheel naar wens aan. Met de handmatige modus kunt u de temperatuur van de bodemplaat en de bovenste elementen individueel regelen en kiezen welke verwarmingselementen aan moeten staan. Kies de ideale configuratie: selecteer Crust Only voor een Napolitaanse pizza met gevlekte korst, of Even Heat voor andere pizzastijlen met gelijkmatig gebakken toppings, kaas en deeg.

De oven beschikt over een hittebestendige deur met dubbele beglazing en isolatie van meerdere materialen rondom de warmtekamer. Zo blijven de extreme temperaturen binnen in de oven en blijft de buitenkant zo koel mogelijk.

 

  • Afmetingen: 47,2 x 46,5 x 27,3 cm
  • Instellingen: 7 vooraf ingestelde functies en handmatige modus
  • Constructiemateriaal: Roestvrij staal
  • Garantie: Reparatie-, vervangings- of terugbetalingsgarantie van 2 jaar (naar goeddunken van Sage Appliances)
  • Spanning: 220 – 240 Volt
  • Vermogen: 1890 – 2250 Watt
  • Accessoires: pizzaschep, pizzapan
  • Capaciteit: Pizza van 30 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen