Demeyere Koekenpan - Proline

€189,00 €149,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (3)
Levertijd: 1-3 dagen

De mooiste en meest egale bakresultaten krijg je alleen met deze pan uit 7-lagenmateriaal. Die verdeelt de warmte als geen ander tot helemaal aan de rand.

 

Met Proline 7 komen alle finesses van bakken binnen jouw handbereik. Deze robuuste roestvrijstalen pan is volledig opgebouwd uit ons exclusieve 7-lagenmateriaal. Dat verzekert je van een vlotte en egale warmtespreiding.

De rand van de pan is even dik als de bodem en wordt dus ook even warm. Hierdoor beschik je over extra bakoppervlakte. Het extra dikke 7-lagenmateriaal houdt de warmte ongezien lang vast waardoor je zelfs op lage temperaturen perfect kan (blijven) bakken. Bijzonder handig bij grote stukken of ruime hoeveelheden.

 

Bakken zoals het hoort, zelfs zonder vetstof

  • Uitstekende, energiezuinige warmtegeleiding
  • Ideaal voor inductiekoken
  • Onverslijtbaar en levenslang blinkend
  • Bak knapperig en vol smaak

 

 

GESCHIKT VOOR INDUCTIE

Bakt op elk type kookplaat maar dankzij de TriplInduc technologie in de bodem bak je zuiniger en met meer controle op inductie.

Een roestvrijstalen pan is een bewuste keuze, deze gaat immers een leven lang mee!

Een roestvrijstalen bakoppervlak bevordert het karamelliseren en het korsten, wat de smaakbommetjes zijn die het verschil maken. Blus je pan na gebruik en de kleine aanbaksels vormen meteen een lekkere saus.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen