Demeyere Apollo sauspan

€179,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-3 dagen

SAUZEN MAKEN

Een lekkere sabayon, een heerlijke bearnaisesaus of het inkoken van vloeistoffen, het is de bodem die het verschil maakt. Kies voor een perfecte warmtespreiding tot aan de rand voor al je delicate sauzen; de klassieke rechte bodem is dan weer ideaal voor het reduceren van basissauzen of het smelten van boter. Demeyere biedt in haar assortiment verschillende producten aan, aangepast aan de kookmethode. Zo kies je voor gebonden sauzen een conische sauteuse uit meerlagenmateriaal die de warmte zeer goed verdeelt tot aan de rand zodat de binding geleidelijk aan tot stand komt. 

 

1. 7-PlyMaterial® is een unieke technologie bestaande uit 7 materiaallegeringen met o.a. roestvrij staal en een hart van aluminium. Deze technologie wordt zowel in de bodem als in de zijkanten van de producten gebruikt en verzekert een optimale warmteverdeling tot aan de rand van het product en een perfecte controle over het bereidingsproces.

 

2. TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen. 

 

3. Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. 

 

4. De ergonomische grepen zijn gemaakt van roestvrij staal 18/10 en remmen de warmtegeleiding. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen. 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen