Demeyere Apollo sudderpan

€195,00 €195,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-3 dagen

Onze favoriet DE SUDDERPAN!

 

Maar eigenlijk ook een wok-, risotto-, hapjes-, braad-, saus-, pasta-, braadslede, en nog veel meer pan..

Kortom de pan die je echt iedere dag gaat gebruiken in de keuken.

 

 

De sudderpan van Demeyere is al jarenlang onze favoriet! 

Niet alleen sudderen maar ook braden, wokken,  koken, pastasauzen en zelfs voor kaasfondue gebruiken wij hem! Ook in de oven komt hij goed van pas.. Voor elke warmtebron, ook inductie!

Sudderen is bij uitstek geschikt om producten die van nature taai zijn, te garen en malser te maken. De conische sudderpannen en ovale potten van Demeyere werden specifiek ontwikkeld om deze kooktoepassing optimaal te laten verlopen. De sudderpotten van Demeyere zijn even effectief als gietijzer maar veel lichter in gebruik. 

 

 7-PlyMaterial® is een unieke technologie bestaande uit 7 materiaallegeringen met o.a. roestvrij staal en een hart van aluminium. Deze technologie wordt zowel in de bodem als in de zijkanten van de producten gebruikt en verzekert een optimale warmteverdeling tot aan de rand van het product en een perfecte controle over het bereidingsproces. Demeyere biedt 30 jaar garantie op alle productie- of materiaalfouten, 10 jaar garantie bij professioneel gebruik. 

 

 TriplInduc® is een unieke combinatie van drie legeringen die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Bovendien verzekert het dat de bodem vlak blijft waardoor je op elk moment van het ene type warmtebron naar het andere kan overschakelen. 

 

 Silvinox® is een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat het materiaal verrijkt door ijzer en onzuiverheden van de oppervlakte te verwijderen. Hierdoor is het roestvrij staal eenvoudig te reinigen en biedt het een hogere weerstand tegen vingerafdrukken, agressieve zepen of sterk zuurhoudend voedsel. De producten blijven zilverwit, zelfs na jaren gebruik. 

 

 De grepen zijn gemaakt van roestvrij staal 18/10 en remmen de warmtegeleiding. Dankzij een unieke lastechnologie zijn de grepen extra stevig bevestigd en uiterst hygiënisch. Vuil, vet of bacteriën krijgen geen kans om zich in te nestelen.

 

 De conische sudderpannen hebben een roestvrijstalen of glazen deksel voor een optimaal behoud van de warmte. De ovale potten/pannen van Demeyere hebben een hoog deksel, ideaal voor het bereiden van de heerlijkste visgerechten of het braden van gevogelte. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen