Aerolatte

Toen de Aerolatte oprichters, Alan en Gary, zich realiseerden dat zelfs hun dure espressomachines geen goed, stevig melkschuim konden maken, besloten zij met een oplossing te komen. Deze oplossing is inmiddels wereldwijd bekend als Aerolatte.

Aerolatte ‘de originele stoomloze melkopschuimer’ is ontwikkeld met passie voor perfecte koffie en schuimige zuiveldrankjes en is inmiddels geliefd en beroemd  bij topkoks, foodies en koffieliefhebbers. In basis heeft Aerolatte de manier waarop we thuis genieten van cappuccino, caffé latte, milkshakes en warme chocolade veranderd.

Wereld van thuiskoffie

Vanuit het succes van Aerolatte hebben de zwagers Alan en Gary de wereld van thuiskoffie verder verbeterd – door het introduceren van innovatieve cafetières, espressomakers en koffieaccessoires. Al deze artikelen zijn eigentijdse designs van klassiekers met als doel om het thuis genieten van koffie verder te verbeteren! Dankzij Aerolatte’s succes kan de consument thuis professionele resultaten boeken op een simpele en eenvoudige manier.