Patisse Stokbrood / deegmesje mes13 cm

€3,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (9)
Levertijd: 1-3 dagen

Geen gereedschapsset van een bakker is compleet zonder een stokbroodmesje / deegmesje.

Dit mesje is perfect voor het maken van sleuven/ sneden in bijvoorbeeld baguettes en andere gebakken deegsoorten.

Deze sneden vergemakkelijken het rijzen tijdens het bakproces. De afgeschuinde vorm van het mesje  simuleert de afgeronde randen van deeg, waardoor mooie, decoratieve inkepingen in de broden worden geproduceerd.

Ook om het vocht uit het brood te laten ontsnappen en het deeg goed kan uitzetten in de gewenste richting zonder dat de korst gaat scheuren.

Wordt gebruikt om de bovenste laag van het deeg door te snijden net voordat je je brood in de oven legt om te bakken.

 

Afmetingen:
L: 13cm 
mesje: 4 cm x 2,2 cm

Dit roestvrijstalen mes heeft een plastic handvat en hoes voor bescherming wanneer het niet wordt gebruikt.

Zoals bij elk scherp voorwerp, is uiterste voorzichtigheid geboden bij het gebruik van dit product.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen