Gkazas Biologische extra vierge olijfolie

€10,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (16)
Levertijd: 1-3 dagen

 

Deze olijfolie is er één voor de liefhebber die zichzelf heel goed kent en weet hoe rijkelijk dit groene goud moet vloeien.

Hobbykoks en professionals: ze weten er allemaal wel raad mee!

Gkazas extra vierge olijfolie is vrij van toevoegingen en niet gemengd met andere oliën. Daarbij is-ie ongefilterd, biologisch en koudgeperst. 100% puur natuur dus!

De prachtige kleur die de groene fles produceert als het licht erop valt geeft nog een extra dimensie aan de smaaksensatie. Wij zetten ‘m zelf maar al te graag op tafel om ‘m vervolgens constant door te geven zodat de volgende ervan kan genieten.

Gkazas doet er alles aan om een eerlijk familieproduct te maken. Deze extra vierge olijfolie wordt op eigen land in de bergen van Kreta door de familie geproduceerd. Het oogsten en persen doen ze hierbij op de meest authentieke wijze: met eigen handen. Op deze manier kunnen ze Griekse olijfolie van de beste kwaliteit waarborgen.

Terwijl zij de olijven in onze olijfgaarden op Kreta staan te plukken worden de flessen in Oost-Europa tot leven geblazen. Wist je dat de extra vierge olijfolie, na een aantal maanden zelf-filtering, naar Nederland wordt getransporteerd waar de flessen ondertussen klaar staan om te worden gevuld?

  • Extra vierge olijfolie
  • Gezond en van de beste kwaliteit
0 sterren op basis van 0 beoordelingen